3 Ocak 2010 Pazar

Sesli Sohbet

Sesli Chat nedir ? Neden Sesli chat sitelerine aileler ters gözle bakar ? Sesli Chat siteleri  ailelerimizin zannetiği gibi kötü amaçlı sitelerdenmidir ? Bu makalemde bu konulara değinmek istiyorum sevgili okuyucular .
Konuya şöyle bir giriş yapalım Sesli chat Nedir?
Sesli chat; insalara sohbet ortamı sunan,insanların arkadaş çevresi oluşturmasını sağlayan,kimi zaman yeni yeni aşklara sebeb olan
muhabbet siteleridir.Bu sitelerde Adındanda beli olduğu gibi ses vardır =). üyeler sıraya geçerler ve sırayla mikrofonu alıp bir radyo
yayını havasında konuşmalar yaparlar.Böylece üyeler birbirlerinin sesini duymuş olurlar =) Neden sesli chat sitelerine aileler ters gözle bakar?
Aslında bu her aile için geçerli bi kavram deildir.Sosyal aileler,modern aileler bu tip olayları doğal karşılarlar. Fakat tutumlu ve birazcıkda cahl aileler çocukalrına baskı yaparlar.Özeliklede kız çocuklarına... =) Yok efendim sen nie elin çocuklarıyla konuşacakmışsında , Yok nie mikrofonda sesini dinletcekmişsinde vs. ipe sapa gelmez şeyler =). Sesli chat sitelerine kötü gözle bakılmasının tek sebebi budur .Buda herkes için geçerli değildir.
Sesli chat siteleri ailelerimizin zanetiği gibi kötü amaçlı sitelermidir?
Aslında Her site kötü amaçlı site olabilir.Bu kişinin kulanım amacına bağlıdır.Sırf Bu yüzden sesli chat sitelerine kötü amaçlı site diyemeyiz.
Herhangi bir forum sitesi bile kötü amaçlı bir site olarak kulanılabilir.Bu yüzden Böyle bir genelleme yapmamız mümkün değildir.
Saygılar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder