29 Ocak 2010 Cuma

Sesli turka

Sesli turka diyince aklınıza cola turka geldi değilmi. Cola turka türk kolasıdır coca cola gibi değil tabi bunda 7-8 yıl önce çıkmış bir kola firmasıdır. Sesli turkayıda oradan esinlenerek sizlere yazıyım dedim.  Sesli chat yaparkende cola turka içmesi bi başka oluyor. Gazlı içecek tabiki güzel gidiyor alıştık ne de olsa . Sesli chat genellikle birbirimiz arasında yaygın bir şekilde kullanıyoruz. Nedeni ise tabiki sesi ve görüntüyü görerek ve de işiterek bizlere kolaylık sağlamasıdır. Sesli sohbet ederken arkadaşlarımızla sevdiklerimizle özleyipte kavuşamadığımız uzaklardaki eş dost akraba v.s. gibi sevdiklerimizle hasret gidermektedir. Genellikle uzaklardaki tanıdıklarımızı göremediğimizden bunu internet yoluyla da olsa görmeyi ve de duymayı sağlıyor. Saolsunlar bu sistemi yapanlar sayesinde bizlerde sevdiklerimize kavuşmuş oluyoruz.  Sesli chat amaç olarak ücretsiz görüşme imkanını sunmakla beraber genellikle birbirlerini göremeyen insanlar uzakta olupta görüşebilmek içinde yapmaktadırlar. Ülkemizde oldukça yaygınlaşmakta olan sesli chat bir çok projeye de el atmaktadır. Zamanla da olsa bu projelerin hayata geçmesi sonucuyla bir çok yenilikler de bizleri beklemektedirler. Şimdiden düşünüyorumda ben acaba neler olabilir ama nedense bir türlü aklıma gelmiyor. Şebnem ferahın bir şarkısında geçiyor Benim adım orman ne güzel söylüyor şebom benim bayılıyorum ona .Keşke imkan olsa da onu sesli chat yapmaya davet edebilsek ne kadar güzel olur değilmi ama. Şebnem ferah önceden saçları kızıldıo halinide çok severdim sırf onun saçları kızıl diye bende kızıl saçlı kızlara karçı bi hastalık oluşmaya başladı. Hastalık derken seviyorum yani keşke Şebnem Ferah bizlerle gelip 10 dakikada olsa görüntülü sohbet etse süper olurdu gerçekten bizim buraya geldi Üniversiteye konsere ben gittim inanılmaz bi sesli performansı vardı. İzleyenler yerinde duramadı hep beraber koptuk acayip süperdi anlatamam sizlere sizinde görmeniz gerekirdi mutlaka. Neyse biz ne dedik nerelere kadar geldik Olabliyor insan bazen içinden geçenleri anlatmakla gerek de yazmakla içinde de atabiliyor. Ne diyelim hayırlısı olsun şimdiden. Sesli chati yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor neleri yapmamız neleri yapmamamız gerekiyor birazda onlardan bahsedeyim size.

Sesli chat öncelikle  sohbet odalarımızda küfür etme ahlaka aykırı davranma kesinlikle yapılmamasını istediğimiz davranış şekilleridir. Bunları yaptığınız takdirde huzuru bozmuş olursunuz bu da insan hakkını yemek demektir. Çok iyi bişey değildir . Toplumuzdada hoş karşılanmamaktadır. O yüzden sesli sohbet odalarımızda elinizden geldiği kadar ortama uyum sağlamaya çalışınız. Şimdilik diyeceklerim bu kadar ilerleyen zamanlarda yine sizlere makalelerim ile devam edecegim. Seslichattv.com öncelikle bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederim bizlerden ayrılmamaya özen gösterin. En kısa zamanda oda açarak sizlere daha iyi bir hizmet vereceğiz. Gelişmelerimizi  sizlerde yakından takip edeceksiniz bizlerde sizlere sitemiz aracılığı ile buradan haber vereceğiz. O yüzden kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere Allaha Emanetsiniz.

1 yorum:

  1. evet çok doğru söylüyorsun coca cola daha güzel olur char yaparken fakat cola turka Türk malı oldugu için içilebilir.Aslında fazla cola içmemeniz daha iyi olur asit oldugu için kemik erimesine,kansere kadar olumsuz etkileri oluyor.Ama yinede arada sırada içebilirsiniz.

    YanıtlaSil