26 Ocak 2010 Salı

19 Mayıs üniversitesi sağlıkçı alımı

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan esaslar ve 5620 sayılı Kanun ve

06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Karan ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam edilmek üzere (giderleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır), KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla aşağıda belirtilen şartlarda sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ADET ARANILAN NİTELİKLER
Hemşire 14 Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak 2008 KPSS (B) Gurubu
Röntgen Teknisyeni 1 - Sağlık M.Y.O Röntgen Bölümünden mezun olmak 2008 KPSS

GENEL ŞARTLAR

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasma ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap,rüşvet,hırsızlık,dolandıncılık,sahtecilik, güveni kötüye kullanma.hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilişkisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasma engel olabilecek vücut veya akıl sağlığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

f) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir 2-2008 KPSS (B)

3- İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünce onaylanmış) Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğüne (Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Binasında) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Röntgen Teknisyeni başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte İç Hizmetleri Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
4- KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazananların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü, İç Hizmetler Müdürlüğü ve www.omu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

5- Adaylar ile sözleşme yapılacak olup.sözleşme şartlarını yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (Bir) ay içinde fesh edilecektir.

6-Atamaya hak kazanan adayların 7 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle göreve başlamak zorundadır, bu süre içinde başlamayanlar haklarım kaybederler. İstenilen Belgeler;
1- Başvuru formu
2- Özgeçmiş
3- Öğrenim Belgesi
4- 2 adet resim
5- Adaylar için 2008 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi
6- Nüfus cüzdanı tasdikli örneği
7- Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belge

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder