7 Ocak 2010 Perşembe

Domuz Gribi Aşıyla İlgili En Çarpıcı İddia!

Domuz gribi ve aşısı hakkında yapılmayan yorum, derlenmeyen haber kalmadı. 2009'un sonuna gelirken tüm dünyayı sarsacak açıklama Dr. Rauni Kilde'den geldi: "Sakın aşı olmayın!"

Dr. Rauni Kilde domuz gribi ilgili öyle bir açıklama yaptı ki, hastalıkla ilgili bilinen ve kamuoyuna yansıyan tüm gerçekleri alt üst edecek türden. Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu son derece iddialı sözlerle vurgulayan Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.

Bu düşüncenin eski ABD Dış İşleri Bakanı Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg Toplantısı'nda bu kararın alındığını belirtti.

Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” iddiasında bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” öne sürdü.

Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?”

Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” şeklinde iddialarda bulundu.

DR. RAUNİ KİLDE KİMDİR?

Finlandiya Turku Üniversitesi'nde medikal eğitimi tamamlayarak ve 1967 yılı itibarıyla lisans derecesini alarak, sağlık sektöründe göreve başladı.

1975 yılında Finlandiya Laponya Vilayeti Şef Sağlık Yöneticisi olarak göreve başladı. 1986 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle 11 yıl sonra görevine veda etti.

Tıp alanında abdüksiyon (vücudun median durumunu değiştirmek için bir uzvun ya da uzuv bölümünün hareket ettirilmesi, gözün monooküler bir şekilde yanlara hareketi ya da pozisyonu) ve zihin kontrolü üzerine kitap çalışmaları bulunuyor.

"Microchip Implants, Mind Control, and Cybernetics" (Mikroçip, implant, zihin kontrolü ve güdüm bilim) adlı kitabında yer verdiği konular, Oulu Üniversitesi Kuzey Finlandiya Doktorlar Kulübü'nün yayın organı SPEKULA tarafından 'şaşırtıcı iddialar' şeklinde nitelendirilerek, tartışmalara neden olmuştur.

Kulüp, Dr. Kilde'yi 'asılsız' iddiaları nedeniyle suçlamakla birlikte, herhangi bir antitez de geliştirmedi. Dr. Kilde çoğu kaynakta komplo teorisyeni olarak nitelendirilmekle birlikte, gün ışığına çıkarılamayan 'insana aktarılan elektronik doku deneyleri' soru işareti oluşturan iddialar olarak gündemi meşgul etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder