30 Aralık 2009 Çarşamba

Sesli chat sistemleri

* Sanal Santral:  Web Sitesi Internet üzerinden kullanıcıları bağlayarak sanal bir santral gibi davranır. Gerçek aramalar Microsoft NetMeeting gibi IP konferans yazılım tarafından kolaylaştırdı vardır.
* Numara Taşınabilirliği: Her Visitalk kullanıcı haneli PCNTM veya Daimi İletişim  kendisine ya da dünyanın herhangi bir yerinde ona şöyle bir Internet telefon numarasını 12 vardır. Hangi telefon şebekesi belirli bir noktada halkaları bir telefon numarası, aksine, PCN açılabilen internet bağlantısı ile hemen her aygıtta - ister kullanıcı New York, Londra, ya da Bangladeş olmak olur.
* Sürekli Küresel Bağlantı: İnternet Bu "beyaz sayfa" adı ve sesli chat toplumda herkesin PCN listeler. Başka hiçbir şirketin bu kapsamlı kaynak sunmaktadır.
* Durum Tespit: Her telefon şirketleri çevir sesi sağlar Sesli chat "Web sesi sağlar." Küresel dizini danışmanlık olarak, Visitalk kullanıcıları çevrimiçi ve gerçek zamanlı arama için söyleyebilirsiniz. Sesli posta, Videomail ve Anlık Mesajlaşma Ses kapatma için kullanılabilir hat kullanıcıları.
* Standartlar tabanlı Çözüm: iletişim yazılımları çeşitli sesli chat açık sistem çalışır - Microsoft NetMeeting ™, CuSeeme Ağları CU-SeeMe ® ve Intel ® Video Telefon da dahil olmak üzere - ve özel cihazlar gerektirmez.
* Gelişen Platformu: Sesli sohbet ve telefon pazarı büyüyor İnternet olarak gelişen talep yeni teknoloji ile adım tutmak için donatılmıştır. Şirketin temel altyapı - eşsiz küresel dizini dayalı - ve bilgi aletleri, set üstü kutular gibi uygulamalar ve Internet bağlantılı iletişim cihazları: Bilgisayarlar, telefonlar, kablosuz telefonlar, kişisel bilgi yönetimi cihazlar gelişmekte olan bir dizi destekleyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder