28 Aralık 2009 Pazartesi

CMS olarak WordPress Kullanma Nedenleri

ZMAng büyük bir makalede o blogHelper WordPress için bir CMS olarak ilgili üzerinde olan serisi ile birlikte gitmek için gönderdi.

Eğer WordPress (WP) ve deneyimli bir kullanıcıysanız ve kurulum olmayan – belki bir portföy sitesi, haber / magazin sitesi ya da bir e-ticaret sitesi – sadece daha sağlam içerik yönetim sistemlerine geçmek isteyebilirsiniz web günlüğü istiyorum (CMS) Çoğu insan, Drupal ve XOOPS gibi önermek ve eğilimi İYS’niz için WordPress kullanmayı düşünün odaklı görev yerine.

Niçin? Çünkü …

* Bu ve (Oldukça) Çok kolayca yapılabilir
Eğer haber veya portföy sitesi, çünkü sadece bir bloglama platformu olarak yeniden düşünmek kullanılabilir WP düşünce için WP kaçınarak edildi. WP size bir CMS olarak kullanılabilir yolları çok sayıda at ve sürpriz olacak ne kadar kolay bunu teklif yapmak için özelleştirebilirsiniz. Mevcut WP eklentileri büyük deposu zaten işinizi yarım yapılır sağlar.
* You aşina konum
Bu muhtemelen neden kimse bir CMS olarak WP kullanmak isteyebilirsiniz No 1 nedenidir. Familiarity sadece sistem değil, aynı zamanda güven doğurmak yetenek ve uzmanlığı her türlü ihtiyaçlarını bu özelleştirmek için. Olanlar onlar, sen uzun öğrenmek zorunda değil çalıştırılan / yepyeni bir CMS master çok fazla zaman tasarrufu olacak kullanmak şeyler oynamak aşkına. Siz ilk ihtiyaçlarınıza daha özel bir CMS kullanarak, ya yeni bir fonksiyon ya da iki getirmek için gereken zamandan tasarruf olabilir?
Blogunuzu mükemmel grubu * Bu entegre
Seni vurmak gidiyorum (veya ile vurmak olsun?) Büyük bir duh ile! burada. Gerek yok eğer her şey için WP kullanmak ne CMS sitenizin geri kalanı için kullanıyorsanız ile blogunuza entegre dert geldi. WP e-ticaret CMS entegre zorunda düşünün. Urghh …
* Bu çok Kullanıcı-Dostu
Daha sağlam ve özellik dolu CMSes zayıf olma eğilimi (er) kullanıcı dostu ve karmaşıklığı yüksek (Typo3) düşünüyorum. Öğretim başlayanlar WP ele almak çok daha kolay bir iştir. Burada, daha fazla ön doğru yönlendiren kulüpler-şeyler sonunda çok katkıda bulunanlar, nerede bu insanlar makalelerin çoğunluğunun yayımlamak olasıdır ile topluluk siteleri konusunda daha az CMS kullanıcılar deneyimlidir.
* İşte Büyük Temalar olan tonlarca / It için Şablonlar
Sana bedava temalar daha iyi bir stok ile başka bir CMS bulmak için sınama / şablonları hem nitelik ve nicelik açısından (olarak). Aslında, benim boyun risk hazırım ve söyleme yüklü CMSes özgür ve büyük temaları gerçek bir eksikliği daha birçok özellik-var. Ama sadece üzerinde Blogging Pro tek başına, harika WP temaların İYS’niz ihtiyaçlarınıza uygun şekilde özelleştirebilirsiniz büyük bir seçim bulabilirsiniz. Ve eğer bütün WP temaları tamamen günlüğü vardır merkezli düşünmek, burada bir gerçeği göstermek için bir efsane.

Ama hiçbir şey, WordPress dahil, bu yüzden bir CMS olarak WP kullanarak downsides vardır mükemmel. Bir CMS olarak WP kullanarak teknik ayrıntıları oku ve benim ortak olarak gör. Bunun için, onları karar tamamlamaya önce ilk düşünün emin olun. Heh, hiç boş tech. destek bir şey, ‘Kay başarısız olursa?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder