28 Aralık 2009 Pazartesi

İnternet explorer 7 Adaptasyonu

Fantastik Ajax Deneyimi Boston sadece konferans sona erdi. Mükemmel bir olay, iyi de katıldığı genç Web geliştiriciler ve tasarımcılar kadar öğrenmek için ağrıyan yanında sanayi Luminaries bilinen onlar hakkında JavaScript, Ajax, Zengin İnternet Apps, ve bu beni çok mutlu etti bir şey: A sürücüsüne büyük belge anlamak yapısı ve CSS.

Aşağıdaki transkript ve video Chris Wilson tanıtımı bir görüntü yeralıyor. Chris Platformu Mimar Internet Explorer içindir. İşte, o yüzden o tartışmaya IE7 kabul oranı daha hızlı daha biz düşünebilirsiniz inanıyor.

Sen, ben ve Chris Wilson Chris bu bilgileri. Mov biçimi (2meg), burada Ajax Deneyim adına Jay Zimmerman ve izni ile birlikte sunulması yakaladı video tadını çıkarabilirsiniz.

[Bu IE7 üç milyon siteleri olmuştur] ". . . ve ilk dört gün içinde's. Bu, I büyük olasılıkla gerçek kabul eğri sonuca ulaşmak için muhtemelen oldukça dik olacak düşünüyorum.

Ve Windows XP soru olarak, web tabanlı Windows payı yaklaşık% 90 çıkıyor XP çalışıyor. It XP veya Server 2003 aslında bizim için teklif IE7 hangi yapmak üzerinde çalışıyor. Bu yüzden aslında 9 bugün 10 kullanıcı dışarı vurmak ve bu kadar rampa devam ediyor. XP payı gibi insanlar makineleri, yükseltme veya yeni makinalar, sık sık büyük satın almak için devam ediyor.

Böylece gerçekte görürsünüz, düşünmek ve beri sadece beş gün ya da bir şey için dışarı edilmiş, gerçekte hızlı bir şekilde net olacağını nasıl kısa zamanda alırsınız bu konuda eğri görürsünüz sonra bu biraz erken verdi hendek IE6 ve ben gerçekten, ama bunu çoğu kişi bugün beklediğinizden hızlı olacak bulacaksınız düşünmek tahmin edemez. "

- Chris Wilson, Microsoft

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder