28 Aralık 2009 Pazartesi

10 adımda başarılı web 2.0

Kendi evinde para kazanmak ister misiniz?

Gayrimenkul aldatmacaları, Tupperware veya spam olma unut.

Oluşturmak kendi Web 2.0 şirketi YAPIN!

Bu çok kolay. Sadece bu 10 basit adımları izleyin ve siz de Jamba Suyu gibi iyi yemek işyerlerinde görülebilir ve Distribucate 2,0, Fred, Bloggerstock ve Elfdex gibi konferanslar için panellerinde konuşma.

1. Küçük olası sorunu çözün (hala yeterli madde için) kullanıcı için büyük ve tam olarak ne sorun çözmeye çalışıyoruz biliyorum. Google'ın ilk ve birincil iş çok basitti: Yardım insanlar bulabilirsiniz. Onlar çok sonrasına kadar her şeyin üzerinde katman başlamadı. Brad kama bu "dar noktası" olarak adlandırıyor. Ne yapmak çalıştığınız ve onun en kolay, basit sürüm ... çok kolay bağımlısı almak için Sitede bugüne kadar çiğnemek için küçük lokma olur - yeterince küçük.

2. Bir duyarlı ve konuşkan kitleye ürün kullanarak alın. Del.icio.us topluluk Piranhas gibi yeni özellikler yiyor. Onlar hizmet üzerinden tartışmak, bu teşvik, pour ve ne zaman stuff don't like şikayetçi. Daha iyi, daha fazla veya daha tutkulu alfa test grubu kapsamlı işe olamazdı. Çünkü gerçekten size ilk günlerinde yardımcı olmak için zaman gerçekten hardcore Beta test ihtiyacınız olmayacak hizmet böylece babam kullanabilirsiniz kolay almak için acele etmeyin.

3. Başlatmak. Şimdi. Yarın. Her gün. Mükemmel kadar açık onu söndürmek için beklemeyin. No more davet sadece betaları kapalı. Perfect kullanıcılarınızın fikirler Jive olmayabilir mükemmel Sizin fikir. Ne yapabilirsiniz var ve insanların en kısa zamanda bunu kullanarak elde koyun. Her gün yeni özellikler ile onları Yem onları ilgi ve geri gelmesini sağlayacak kadar. Kimse altı yıl yeni sürümleri bekliyor seviyor.

4. Dağıtabilirsiniz. Dağıtabilirsiniz. Dağıtabilirsiniz. Kullanıcılarınızın sitenizde duvarlarla çevrili bahçede oynamak için zorlamayın. Onlara hizmet almak ve kullanmak istediğiniz her yerde olsun. (Flickr rozetleri, Google reklamları, Amazon bağlı, Nitekim jobrolls, del.icio.us linkrolls, moblogging bak, RSS, e-posta, vb, vb uyarıları ...) Bunun yerine bu yüzden, dışarı gelir o binanın ve her yerde web servis küçük bit yerleştirerek onları. Olarak nerede oldukları.

5. Onların iradesine karşı kullanıcıları tutmayın. Eğer, bunları tüm süre sitenizde ve izinli onlar yaratılan içerik ile seçim yapmasına izin istiyorum ... ücretsiz. Her siteye yükledi merhaba rez fotoğrafları geri almak için 0,29 $ Şarj () benim yaklaşan Snapfish sonrası Bkz hırsızlık olduğunu. Sen ambarın kapı açık ve müşterilerinizin beslenen tutmak odaklanmak izin vermek, bu nedenle geri gelmek istiyorum, yerine geri gelecek çünkü onlar sıkışmış var.

6. Mindnumbingly basit olun. İlave tıklama ölümcül vardır. İnsanlar sadece işe yaramaz. Nitekim: Bir ara, tüm işleri. İki kutu: Ne iş ve nerede. Herhangi bir daha bu ve kolay hepsini birisi için insanların gitmek için bir arama koymak için gereken can't get, "Bekle ... ne bu ... Links Monster VE Careerbuilder için?"

7. Insanlar özgür bağımlısı al. Eğer bu kadar bu kadar uzun süre kadar ücretsiz değildi Craigslist Craigslist olmazdık. Şimdi bile, çok karlı konum ve sadece 120 piyasaların sadece bir avuç kendi hizmet sadece birkaç küçük parçalar için şarj konum. Dünya değişiyor. Hizmeti artık her zamankinden ve kullanıcılar her zamankinden daha özgür daha fazla almak için bekliyoruz sağlamak için ucuzdur. Onun büyük şirketler bir sürü sabit kabul that. Sadece son bir müzik yayıncı arkadaşız bir çift ile öğle yemeği yedim. Onlar kuluçka makinesi "için şarkı sadece bir çift için onlarla piyasa test etmek için" fırsatlar bazı grup imza edildi. I said, "Ve uzakta ücretsiz, sağ bu şarkıları sağlıyoruz?" Neredeyse kendi gıda yuttum. :) Peki, neden heck değil mi? Uzağa ücretsiz, buzz oluşturmak birkaç şarkı ver, çok daha fazla insan gelecek albümü satın almak. Seth Godin yaptı yaptığı kitap, e-kitaplar yayımladı ile ciltli satış çevresinde oluşturulan buzz. Ücretsiz satıyor. Eğer sen gibi smooches ödemek zorunda Maç yapmak Facebook Facebook olacağını düşünüyor musunuz?

8. Pazarlama para kaybetmeyin. Ağız Word hiç insan iletişim geçmişi veya daha ucuz daha kolay hiç. Şeyler viral acele gitmek ... ne zaman onlar good. Hiç bir Skype superbowl ticari mü? Hayır, ancak 146 milyon kişi oldu indirin. Eğer yedeklediğinizden kalitesi, süslü pazarlama hiçbir miktarı hizmetiniz yoksa yardımcı oluyor ... çünkü kişi olmak istiyorum ve insanlar cok iyi şeyler paylaşmak için, "bilmeleri" hızlıdır. Ne zaman onlar tatmin hakkında o ve e-posta da herkes biliyor, onlar günlüğü gerekir. Ve öfkeyle del.icio.us tarihinde de o etiketi olacak.

9. Overfund etmeyin. Sana şirketleri Sermayesi Hafta finanse olsun ve benim gibi, "Ne halt kulüpler hepsi bu para ile ne yapacaksın bakın kaç kez bir gün biliyor musun?" Bir şirket Underfunding bir sorun da olabilir, ancak daha fazla para daha iyi bir yanlış yapar düşünüyorum. Muhtemelen biraz özensiz yapar ve odak fuzzies. Ne zaman 2 milyon dolar daha zam eğer 20 milyon dolar büyüdü, çok daha tam olarak nerede bu para gidecek olduğu açık bir anlamda olması olasılığı yüksektir.

10. No one sucks. I hate birisi bir bütün hizmet sucks diyor. Şimdi, kendimi o diyorum, ama kabul edeceğiz ne demek size indirim ve genelleştirmek ve muhtemelen küçük fırsatlar kadar eklemek çok özledim olduğunu öğretir. Şimdi, Ofoto Flickr karşı sucks düşünüyorum, ama insanlar yine de kullanabilirsiniz. Niçin? Bir şey orada olmalı. AOL sucks ... ya da nedir? Hala, bu yüzden tamamen suck can't 20 milyon kullanıcı var. Her rakip bakmak gerektiğini ve onlar doğru ne en iyi alıp kendiniz yapmak, olsa bile tek bir şey ve hizmet dinlenme's sucks.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder