26 Nisan 2010 Pazartesi

seslisohbet sorunları hakkında

seslisohbet sorunları hakkında

Seslisohbet odalarına bağlanamıyor musunuz. Veya sitemiz hakkında kafanıza takılan herhangi bir sorun mu var? Buyrun yardımcı olalım!
Sesli sohbet odalarındaki olabilecek tatsızlıklarda lütfen IGNORE çözümünü kullanınız. Kanallardaki arkadaşlarımızın hepsi gerçek insanlardır, sanal ortam diye lütfen saygıda kusur etmeyiniz. Kusur edenleri ise IGNORE tuşu ile cezalandırınız.
Konuştuklarınız, sonucunda çıkacak olumlu ya da olumsuz durumlardan yildizsesli.com sitesi sorumlu tutulamaz. Gerektiğinde adli makamlara istenilen yardım yapılır.
Sesli sohbet odalarına Mozilla Firefox Ve Google Chrome gibi tarayıcılar ile giriş yapılmamaktadır. Nedeni ise sesli sohbet java’sını tanımamasıdır.
Odalarımızda argo konuşma şekilleri ve rahatsızlıklarda yetkili arkadaşlara izah ederseniz gereken yardım sizlere sağlanacaktır.
Bilgisayarınız sesli sohbet javasını otomatik olarak yüklemiyor ise sesli sohbete bağlanırken çıkan Activex Denetimini yükleyiniz.
Sesli chat odalarımızda yetkili olmak istiyorsanız bunu sesli chat odalarımızdaki yetkili arkadaşlarla görüşebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz.
Sesli sohbet odalarındaki mikrofon sorunlarınızı yetkili arkadaşlardan yardım alarak çözebilirsiniz.
Üye olurken problem yaşıyorsunuz yetkili kişilerle irtabata geçiniz. Seslichat yönetimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder