30 Nisan 2010 Cuma

Sesli Chat Girişi Buradan





28 Nisan 2010 Çarşamba

SesliChat Sesli Sohbet

İnternet kullanıcılarının yeni eğlencesi Sesli Sohbet'in ileride sizlere nasıl sorun bir çıkarabileceğini merak ediyorsanız bu yazıyı sabırla okumanız gerekiyor.
Dünyanın en zengin insanı ve Microsoft'un sahibi Bill Gates 2006 yılı Ocak ayında Türkiye'ye geldiğinde bir gazeteci kendisine, "Siz Microsoft olarak CIA'ye bilgi veriyor musunuz?" diye sormuştu. Bu şok soru üzerine salonda kısa bir sessizlik oldu ve herkes verilecek cevaba odaklandı. Bill Gates'in cevabı ise sadece gülmek oldu. Herkes bu tebessümle cevabını almıştı.
Kısacası 10 bilgisayarın 8'inde Windows var. CIA bu yolla dünyadaki bilgisayarların büyük bölümünün içindeki bilgileri tarayabiliyor. Kaldı ki yapmaları değil, yapmamaları anormal olurdu. Bilgiyi kontrol eden, dünyayı kontrol eder. Durum bu kadar net...
seslichat'le ilgili 3 aydır bir yazı kaleme almak istiyordum. Fakat ülke gündemindeki hızlı dalgalanmalar sürekli ertelememe neden oldu. Baktım ki gündem yoğunluğu sürekli ertelettiriyor, bir önceki yazımın sonunda kendimi bir bakıma bağlamak için bugün bu konuya temas edeceğimi yazmıştım. Önce sesli sohbethakkında malumatı olmayanlar için kısa bir bilgi verelim, ardından uyarımızı yapalım.
SesliSohbet nedir?
Goruntulu Chat, üyelerin fotoğraflarının ve şahsi bilgilerinin yer aldığı bir arkadaşlık ve sosyalleşme sitesi. Birbirini tanıyan kişiler burada "arkadaş'' olabiliyor. Sitenin birçok kişide "bağımlılık'' yaratmasının nedeni ise statü ihtiyacı olarak açıklanıyor. Uzmanlar, arkadaş sahibi olmanın 21'inci yüzyılın statü sembolü haline geldiğini, Goruntulu Chat'in da bunu bir çeşit sağladığını söylüyorlar.
Yılsonunda 60 milyon üyeye ulaşması beklenen SesliChat daha şimdiden en büyük fotoğraf ve haber sitesi olma yolunda. Her ay 4 milyon üye ekleniyor. Ayda 600 milyondan fazla arama yapılıyor. Toplam 30 milyar sayfaya bakılıyor. Günde 9 milyon fotoğraf ekleniyor. Siteye daha şimdiden 1.8 milyar fotoğraf eklendi. Üstelik kısa sürede dünyanın en çok ziyaret edilen 7'nci sitesi haline geldi. Sesli Chat'de 500 bini aşkın grup bulunuyor. Goruntulu sohbet'in en büyük kullanıcı grubu 17-25 yaş arası kızlar (yüzde 69). Üyeleri hakkında her gün 300 milyon bilgi notu güncelleyen SesliChat dünyanın en büyük kişisel haber sitesi.

26 Nisan 2010 Pazartesi

Sitedeki Yetkililerin Uyması Gereken Kurallar

Sitedeki Yetkililerin Uyması Gereken Kurallar
1. Sitemiz dostluk ve arkadaşlık amaçlı olarak kurulmuş olup, esas prensibi unutulmayacaktır.
2. Görevliler sitemize dostluk ve arkadaşlık amaçlı gelen user (kullanıcı) arkadaşlarımızı karşılayıp, onların huzur içinde muhabbet edip hoşça vakit geçirmelerini sağlayacaklardır. Onlardan gelen istek ve şikâyetleri sitemizin daha da güzel hizmet vermesi için yönetime bildireceklerdir.
3. Sitede kesinlikle tolerans geçilmeyecek husus Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü ve temel ilkelerine aykırı davranıştır. Din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan ahlak çizgileri içerisinde ve insani değerler ön planda olmak şartı ile katılımcıların her turlu konuda konuşmasını sağlamak bu sesli chat?in ana fikridir. Bu yazılanların aksini yapmak kanuni bazda da suç olduğu gibi sitemizde de kesinlikle yasaktır. Yaptırımı XBAN?dır.
4. Sitemizde, etnik müziğimiz olmasına rağmen bölücü ve provokatör insanlar tarafından siyasi bir kimlik kazandırılan müzik çalmak kesinlikle yasaktır.
5. Kişiye hakaret, yani insani yönü hedef alınarak, legal düşüncesi, konuşması, dinlettiği müziği, davranışı ve hayat felsefesi ile ilgili konuşmalar eleştiri boyutunu aşamaz. Hakarete dayalı argo sıfatlar (beyinsiz, aşağılık, adi, aptal, vb.) kullanılamaz. Yaptırımı SÜRELİ BAN?dır. Süresini olaya müdahale eden görevli belirler.
6. Uyarılar mümkün olduğu kadar özelden yazılı olarak yapılır. Gereksinim halinde mikrofon alınarak da uyarı yapılabilir. Eğer ki; odadaki gerilim çok yükselmiş ise mikrofon tutmak yöntemi ile müzik dinletilerek ortamın yumuşaması sağlanabilir.
7. Odalarda ?özel konuşuyoruz, çıkar mısın? gibi söylemlerde, katılımcılar odadan çıkma mecburiyeti yoktur. Sitemiz kişiye özel site değil genel bir sitedir. Katılımcının çıkma mecburiyeti yoktur. Bu şekilde davranan userler uyarılıp tekrarlanmaması istenilecektir. Israr edenlere yaptırımı SÜRELİ BAN?dır. Süresini olaya müdahale eden görevli belirler.
8. Devamlı flooda izin verilmez. Uyarılara rağmen hala devam edenlere kısa süreli ENGELLEME yapılır.
9. Görevli gözü ile görmediği, kulağı ile duymadığı taktirde kimseyi banlayamaz. Söylemekle bak şunu yazdı veya bak iki kişi şahit buna gibi laflarla da ban atılamaz. Fakat duruma göre odanın genel havasına bakılarak ciddi bir söylemle karşılaşılırsa kullanıcının ihlal ettiği kuralın cezası uygulanır.
10. Katılımcı kendisini bağlayan eşek, sıpa, katır, camış, deli gibi rumuz alabilir.
11. Mikrofon sırasında iken odadan düsenin ve odada iken yanlışlıkla olsa bile sıradan çıkanın sırası kaybolur.
12. Kesinlikle katılımcıların ip numaraları bir ikinci şâhısa verilemez. Genele atılamaz.
13. Siyasi konuşmalar görevliler tarafından kesinlikle yapılamaz. Fakat katılımcıları yönlendirmek bazında konuyu açıp geliştirme yapabilir. Konu açıldıktan ve katılımcılar konuya hâkim olduktan sonra şapkayı çıkarıp katılımcı ile eşit şartlarda tartışmaya katılabilir.
14. Sohbet ortamını bozan kişiler uyarılır ve gerekirse ban kullanılabilir.
15. Mikrofon alıp konuşan ya da müzik çalanın ses kalitesi çok düşük gelirse mikrofon elinden alınıp, ayarlarını kontrol edip yeniden yapması üzere uyarılır.
16- Hiç bir odada slogana izin verilmez.
17- Msn adresi vermenin veya aynı şekilde topluluklar oluşturan internet adresleri vermenin veya başka sitelerin adreslerini reklam şeklinde vermenin sitenin zararına olduğu düşünülerek izin verilmez. Israrcı şekilde msn adresi verilmesi halinde görevli tarafından banlanır.
18. Görevli arkadaşlarımızın hiyerarşik düzeni şu şekildedir
A- OPERATÖR
B- ADMİN
C- COADMİN
D- SÜPER ADMİN
E- CHATMASTER
19. Tüm görevliler hiyerarşik düzene daima riayet edip birbirlerine öncelikle saygı çerçevesinde kabul edeceklerdir. Tüm görevliler olarak birbirimizi mesai arkadaşı ve bir aile olarak kabul edip, birbirimizi kırmadan görevlerimizi yerine getirmek için çaba sarf etmeye gayret göstereceğiz.
20. Görevliler özellikle userlerin yanında kesinlikle tartışmayacak, kendi aralarındaki konuşmalarını özelden yapıp çözüme kavuşturamadıklarında Süper Adminlere durumu anlatıp onların verdiği talimatlara birebir uyacaklardır.
21. Süper Adminler harici görevliler birbirlerini banlamıyacaklar. Süper Adminler de banladıkları görevlileri nedenleriyle birlikte Site Yönetimine bildireceklerdir.
22. Üst görevlinin banladığı veya engellediği kullanıcılar ast görevliler tarafından kesinlikle açılmayacaktır. Açılmasını istediğiniz kullanıcılar olduğunda mutlaka banyalan veya engelleyen kullanıcıdan izin alınacaktır. Banlayan veya engelleyen kullanıcı bulunamadığında daha üst kullanıcıya durumu bildirip onun açması için ricada bulunulacaktır.
23. Görevliler ve userler olarak burada birbirimizi üzmeden, sıkıntıya sokmadan, kırmadan, incitmeden; sohbet, fikir alışverişi, tartışma, gır-gır, şamata ve eğlenmek için bulunmakta olduğumuzu unutmayarak SİTE YÖNETİMİNCE hoşça vakit geçirmenizi temenni ederiz

goruntulu sohbet

goruntulu sohbet

sesli chat sitelerine giriş

Görüntülü Sohbet siteleri  ailelerimizin zannetiği gibi kötü amaçlı sitelerdenmidir sizce ?  Bu makalemde bu konulara değinmek istiyorum sevgili okuyucular . Konuya şöyle bir giriş yapalım Sesli sohbet kısaca açıklıyacak olursak aşağıdaki gibidir.
Seslisohbet demek; insalara Görüntülü Sohbet ortamı sunan,insanların arkadaş çevresi oluşturmasını sağlayan,kimi zaman yeni yeni heyecanlı günlere sebeb olan
muhabbet siteleridir.Bu sitelerde Adındanda beli olduğu gibi ses vardır =). üyeler sıraya geçerler ve sırayla mikrofonu alıp bir radyo
yayını havasında konuşmalar yaparlar.Böylece üyeler birbirlerinin sesini duymuş olurlar =) Neden seslichat sitelerine aileler ters gözle bakar?
Aslında bu her aile için geçerli bi kavram deildir.Sosyal aileler,modern aileler bu tip olayları doğal karşılarlar. Fakat tutumlu ve birazcıkda cahl aileler çocukalrına baskı yaparlar.Özeliklede kız çocuklarına… =) Yok efendim sen nie elin çocuklarıyla konuşacakmışsında , Yok nie mikrofonda sesini dinletcekmişsinde vs. ipe sapa gelmez şeyler =). Sesli chat sitelerine kötü gözle bakılmasının tek sebebi budur .Buda herkes için geçerli değildir.
Seslisohbet siteleri ailelerimizin zanetiği gibi kötü amaçlı sitelermidir?
Aslında Her site kötü amaçlı site olabilir.Bu kişinin kulanım amacına bağlıdır.Sırf Bu yüzden sesli chat sitelerine kötü amaçlı site diyemeyiz.
Herhangi bir forum sitesi bile kötü amaçlı bir site olarak kulanılabilir.Bu yüzden Böyle bir genelleme yapmamız mümkün değildir. Sitemiz üzerinden sesli olarak her zaman görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

 

Görüntülü sohbet

Merhabalar herkese yine ben Nasılsınız iyimisiniz arkadaşlar. Yıldız seslisohbet demek sakın ha yanlış anlamayın Gece Yıldızlara bakarak sohbet etmek değildir. Ama şöyle olabilir elinize laptobu alıp yıldızın altında Seslichat yaparsanız o zaman Görüntülüsohbet yapmış oluyorsunuz otomatikmen.  O şekilde de sohbet etmenizi yapmış oluyorsunuz tek yapacağınız şeyler sadece bir pc ve de internet bağlantısıyla beraber kamera mikrofon olması yeterlidir.

seslisohbet sorunları hakkında

seslisohbet sorunları hakkında

Seslisohbet odalarına bağlanamıyor musunuz. Veya sitemiz hakkında kafanıza takılan herhangi bir sorun mu var? Buyrun yardımcı olalım!
Sesli sohbet odalarındaki olabilecek tatsızlıklarda lütfen IGNORE çözümünü kullanınız. Kanallardaki arkadaşlarımızın hepsi gerçek insanlardır, sanal ortam diye lütfen saygıda kusur etmeyiniz. Kusur edenleri ise IGNORE tuşu ile cezalandırınız.
Konuştuklarınız, sonucunda çıkacak olumlu ya da olumsuz durumlardan yildizsesli.com sitesi sorumlu tutulamaz. Gerektiğinde adli makamlara istenilen yardım yapılır.
Sesli sohbet odalarına Mozilla Firefox Ve Google Chrome gibi tarayıcılar ile giriş yapılmamaktadır. Nedeni ise sesli sohbet java’sını tanımamasıdır.
Odalarımızda argo konuşma şekilleri ve rahatsızlıklarda yetkili arkadaşlara izah ederseniz gereken yardım sizlere sağlanacaktır.
Bilgisayarınız sesli sohbet javasını otomatik olarak yüklemiyor ise sesli sohbete bağlanırken çıkan Activex Denetimini yükleyiniz.
Sesli chat odalarımızda yetkili olmak istiyorsanız bunu sesli chat odalarımızdaki yetkili arkadaşlarla görüşebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz.
Sesli sohbet odalarındaki mikrofon sorunlarınızı yetkili arkadaşlardan yardım alarak çözebilirsiniz.
Üye olurken problem yaşıyorsunuz yetkili kişilerle irtabata geçiniz. Seslichat yönetimi

Sesli Sohbet

Sesli Sohbet



Sesli chatte giriş yapmak için aşağıdaki resime tıklarak giriş yapabilirsiniz.Sizlere sanal ortamda gerekli hizmetleri vermek için sunucularımız  hızlı bir şekilde yanıt vermektedir. Sesli chat odalarımızdan yararalanabilmeniz için Kamera ve Mikrofonunuzun bulunması gerekmektedir. Hepinize İyi Sohbetler Dileriz .  Sorunsuzca odalarımızda sohbet edebilmeniz için kamera ve mikrofon ayarlarınızı mutlaka yapınız . Aksi takdirde sohbet odalarımızda sorun yaşayabilirsiniz.
Seslichattv.tk

Sesli Dünya Sesli Sohbet

Sesli Dünya Sesli Sohbet

Sesli Sohbete hoşgeldiniz sizlere sesli görüntülü sohbet hakkında biraz bilgiler yazacağım. Sesli dünya derken sesli ve görüntülü chatten bahsediyorum. Kullanıcıların normal hayatından olduğu gibi seslisohbet içerisinde de bir dünya vardır. Bu sesli chat sohbet ortamındada kullanıcılar arasında oluşmuş bir sesli dünya vardır. Aynı bildiğiniz normal hayattaki gibi bu dünyada birçok etkenler bulunmaktadır. Kullanıcılar tarafından benimsenmiş olan bu dünyanın içerisinde sesli ve görüntülü olarak kullanıcılar birbirleri arasında görüntülü chat yapmaktadırlar. Bu sayede nerede olursalar olsunlar sanki onların yanındaymış gibi sesli görüntülü sohbet etmeye başlarlar. İşte o zaman biz devreye gireriz oluşturmuş olduğumuz site üzerinden siz kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz. Bu dünyanın içerisinde ister istemez zararlı etkenlerde olacaktır. Bunları el birliği ile beraber çözmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz çünki kullanıcılarımız için daha rahat bir sesli sohbet ortamını sağlamaya çalışıyoruz. Yurtdışındaki kullanıcılarımız olsun bu sayede sevdikleriyle beraber ücretsiz olarak bu sesli dünya üzerinden görüşmelerini sağlamaktadırlar. Kısa zaman içerisinde gereken önemi göstererek bu sesli dünyamızı daha da genişleteceğiz. Kategoriler açacağız burçlar , spor , sinema , fıkralar , şarkılar , videolar , v.b. şekilde kategoriler açarak sesli sohbet dahada genişletmeye yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Bizlerle paykaşmak istediğiniz farklı düşünce ve projeleriniz varsa bizlerle paylaşmaktan çekinmeyiniz.

24 Nisan 2010 Cumartesi

sesli dünya sesli chat

Sesli dünyamıza hoşgeldiniz sizlere sesli dünyamız hakkında biraz bilgiler yazacağım. Sesli dünya derken sesli ve görüntülü chatten bahsediyorum. Kullanıcıların normal hayatından olduğu gibi sesli chat içerisinde de bir dünya vardır. Bu sesli sohbet ortamındada kullanıcılar arasında oluşmuş bir sesli dünya vardır. Aynı bildiğiniz normal hayattaki gibi bu dünyada birçok etkenler bulunmaktadır. Kullanıcılar tarafından benimsenmiş olan bu dünyanın içerisinde sesli ve görüntülü olarak kullanıcılar birbirleri arasında görüntülü chat yapmaktadırlar. Bu sayede nerede olursalar olsunlar sanki onların yanındaymış gibi sesli sohbet etmeye başlarlar. İşte o zaman biz devreye gireriz oluşturmuş olduğumuz site üzerinden siz kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz. Bu dünyanın içerisinde ister istemez zararlı etkenlerde olacaktır. Bunları el birliği ile beraber çözmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz çünki kullanıcılarımız için daha rahat bir sesli sohbet ortamını sağlamaya çalışıyoruz. Yurtdışındaki kullanıcılarımız olsun bu sayede sevdikleriyle beraber ücretsiz olarak bu sesli dünya üzerinden görüşmelerini sağlamaktadırlar. Kısa zaman içerisinde gereken önemi göstererek bu sesli dünyamızı daha da genişleteceğiz. Kategoriler açacağız burçlar , spor , sinema , fıkralar , şarkılar , videolar , v.b. şekilde kategoriler açarak sesli dünyamızı dahada genişletmeye yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Bizlerle paykaşmak istediğiniz farklı düşünce ve projeleriniz varsa bizlerle paylaşmaktan çekinmeyiniz.

Sesli Chat Girişi

Sesli Chat Girişi

Sesli chate giriş yapabilmek için Speakyweb Bilgisayarınızda yüklü olması gereklidir. Ve bilgisayarınızda gerekli mikrofon ve kamera ayarlarınızı yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde sesli chat odalarımızda sohbet etmeye hemen başlayabilirsiniz. Sesli Sohbet esnasında internetinizin gerek hızı olsun gerek bilgisayarınızın hızı olsun fark etmektedir. Yani bağlantı hızı düşük olduğu zaman ses ve görüntü kalitesi düşmektedir. Lütfen bilgisayarlarınızdaki Antivürüs programlarınızı güncel tutmaya özen gösterin. Ayda bir de olsa Disk birleştiricisi yapın . Bilgisayarınızın performansının arttığını farkedeceksiniz. Ve bu şekilde sorunsuz bir şekilde sesli sohbet odalarımızda sorunsuz bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bilgisayarınızın eğer yavaşladığınızı görüyorsanız COMBOFİX programı ile taratın sadece 15 dakikanızı alacaktır. Virüs programlarının bulamadığı tehlikeli trojan olsun tehlikeli virüsler olsun sisteminizden temizler . Format atmaktanda kurtulmuş olursunuz. Eğer bilgisayarınız ile ilgili sorunlar var ve bu sorunlarınızı çözemiyorsanız teknik destek ekibimize sorabilirsiniz. Sizlere gereken yardımı yaparlar ve sisteminizi kurtarabilirler. Lütfen bu konularda çekinmeden bizlere sorabilirsiniz. Sesli sohbet programı bilgisayarınızda fazla bir yer kaplamaz o yüzden sisteminizi kasmaz. Sesli chat‘e girdikten sonra eğer ayarlarınızı doğru yaptıysanız sorunsuz bir şekilde sesli sohbet etmeye başlayabilirsiniz.  Sesli chat‘e girdikten sonra kullancılarımız arasında ses ve görüntüde ara sıra da olsa donmalar yaşanabiliyor. Sorun internetten kaynaklı bir sorundur umarım ilerleyen zamanlarda bu sorun ortadan kalkacaktır.  Sesli sohbet esnasında elinizden geldiği kadar odanın içerisindeki diyaloklarımıza dikkat edelim. Sesli sohbet odalarımızdaki gerek görünüm olsun gerek temamız olsun kullanıcılarımızın göz rengine hitap eden renkleri kullanmaktayız.  Site tasarımız grafiker arkadaşlarımız tarafından özenilerek yapılmıştır , halende devam etmektedir. Kullanıcılarımız tarafından sevilen beğenilen site temamız vardır. Sesli chat ana temasında helen yeni çalışmalar devam etmektedir. İlerleyen zamanlarda yine siz kullanıcılarımızın beğenisine sunmaya çalışacağız. Bizleri izlemeye devam edin . Kısa zam

Sesli Chat,Seslichat,Görüntülü Chat,Sesli Dünya,Sesli,Kameralı Chat,

Sesli schate giriş yapmak için aşağıdaki resime tıklarak giriş yapabilirsiniz.Sizlere sanal ortamda gerekli hizmetleri vermek için sunucularımız  hızlı bir şekilde yanıt vermektedir. Seslisohbetodalarımızdan yararalanabilmeniz için Kamera ve Mikrofonunuzun bulunması gerekmektedir. Hepinize İyi Sohbetler Dileriz .  Sorunsuzca odalarımızda sohbet edebilmeniz için kamera ve mikrofon ayarlarınızı mutlaka yapınız . Aksi takdirde sohbet odalarımızda sorun yaşayabilirsiniz.
Seslichattv.com Yönetimi